Буяльський впевнений, що "Динамо" вийде з групи, Ярмоленку соромно за погану реалізацію

Поділитися
Буяльський впевнений, що "Динамо" вийде з групи, Ярмоленку соромно за погану реалізацію Ярмоленко вважає, що у другому таймі "Динамо" грало краще © ФК Динамо
Гравці київського клубу прокоментували поразку від "Бенфіки".

Гравці київського "Динамо" прокоментували поразку в домашньому матчі проти "Бенфіки" в рамках третього туру групового етапу Ліги чемпіонів.

Віталій Буяльський: "Напевно, якщо б Андрій Ярмоленко забив, у матчі був би переломний момент. Але це не кінець турнірних перспектив, ми вийдемо з групи. Чому так мало вболівальників прийшло на матч? Не знаю, це у них треба запитати".

Віторіну Антунеш: "Ми почали матч добре, але потім я допустив помилку, через яку ми пропустили. В тому моменті я ледь торкнувся футболіста суперника. Ми зуміли створити багато моментів біля воріт "Бенфіки", але нам не вдалося їх реалізувати".

Андрій Ярмоленко: "Починати з 0:1 завжди важко. Тим не менш, свої моменти потрібно реалізовувати. Зокрема, я говорю зараз про себе. У мене було два стовідсоткових моменти, які потрібно було реалізувати. Особисто мені дуже соромно, що я не зміг цього зробити. У другому таймі ми грали по рахунку, намагалися відігратися, адже грали перед своїми вболівальниками. Думаю, ми вже зуміли пристосуватися до суперника і продемонструвати кращу гру, ніж у першому таймі. У першій половині зустрічі ми десь не встигали за опонентами. Моя думка: нам потрібно проводити якомога більше таких матчів, щоб виходити на більш якісний рівень".

Жуніор Мораєс: "Ми допустили чимало помилок. Потрібно намагатися їх виправити... Ми зробимо все, щоб перемогти в Лісабоні. Після сьогоднішньої поразки у нас все ще є шанси вийти із групи. Ми віримо, що в Португалії зможемо домогтися гарного результату. Якщо чесно, то атмосфера в роздягальні не найкраща. "Динамо" - великий клуб, і ми не можемо так програвати".

Нагадаємо, після трьох матчів в Лізі чемпіонів "Динамо" набрало 1 очко і посідає у своїй групі останнє місце.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі