Букмекери зробили прогноз на матчі "Динамо" і "Ворскли" у Лізі Європи

Поділитися
Букмекери зробили прогноз на матчі "Динамо" і "Ворскли" у Лізі Європи "Динамо" і" Ворскла" є аутсайдерами матчів проти "Яблонеця" і "Спортинга" © ФК Динамо
Київський і полтавський клуби не є фаворитами своїх поєдинків.

У четвер, 4 жовтня, київське "Динамо" і полтавська "Ворскла" проведуть свої другі матчі на груповому етапі Ліги Європи.

У матчі другого туру групового турніру Ліги Європи зіграють українська "Ворскла" і португальський "Спортинг". Поєдинок пройде на стадіоні "Ворскла" імені Олексія Бутовського.

Фаворитом матчу, на думку букмекерів, є португальський клуб. На перемогу "Спортинга" пропонується коефіцієнт 1,72. Нічия оцінюється коефіцієнтом 3,50. На успіх українців можна поставити з коефіцієнтом 5,00.

Після першого туру "Спортинг" з трьома очками ділить перше-друге місця з "Арсеналом", а "Ворскла" не має очок і перебуває на третій позиції.

У матчі другого туру групового турніру Ліги Європи чеський "Яблонець" на своєму полі зіграє з київським "Динамо". Поєдинок пройде в місті Яблонець-над-Нісоу на стадіоні "Стршельніце".

Букмекери віддають мінімальну перевагу чеському клубу. На перемогу "Яблонеця" можна поставити з коефіцієнтом 2,65. Нічия оцінюється коефіцієнтом 3,11. На успіх "Динамо" пропонується коефіцієнт 2,69.

Після першого туру "Динамо" з одним очком ділить друге-третє місця з "Астаною". "Яблонець" очок не має і займає останнє місце в групі.

Сьогодні, 2 жовтня, свій матч Ліги чемпіонів проведе донецький "Шахтар", який на виїзді зіграє проти французького "Ліона".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі