Букмекери зробили прогноз на матч "Шахтаря" проти загребського "Динамо" в Лізі чемпіонів

Поділитися
Букмекери зробили прогноз на матч "Шахтаря" проти загребського "Динамо" в Лізі чемпіонів "Шахтар" проведе домашній єврокубковий поєдинок © ФК Шахтер
Аналітики вірять в українську команду.

У вівторок, 22 жовтня, в матчі 3-го туру групового етапу Ліги чемпіонів у Харкові на ОСК "Металіст" зустрінуться донецький "Шахтар" і загребське "Динамо".

Букмекери вважають фаворитом цього поєдинку господарів поля. На перемогу "гірників" дається коефіцієнт 1,73. На успіх чемпіона Хорватії можна поставити з коефіцієнтом 4,85. Нічия оцінюється коефіцієнтом 3,75.

В даний момент "Шахтар" посідає третє місце в турнірній таблиці групи С, набравши три очки. "Динамо" знаходиться на другій позиції, маючи в активі три очки.

У перших двох турах "Шахтар" і "Динамо" поступилися "Манчестер Сіті", а також здобули перемоги над італійською "Аталантою".

До цього часу "Шахтар" і "Динамо" зустрічалися між собою два рази. У кваліфікації Ліги чемпіонів сезону 2008/2009 донецький "Шахтар" на РСК "Олімпійському" переміг з рахунком 2:0, а в столиці Хорватії святкував перемогу з рахунком 3:1.

Раніше повідомлялося про те, що Даріо Срна анонсував великий трансфер "Шахтаря".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі