Букмекери зробили прогноз на матч Ліги чемпіонів "Динамо" Загреб – "Шахтар"

Поділитися
Букмекери зробили прогноз на матч Ліги чемпіонів "Динамо" Загреб – "Шахтар" Донеччани проведуть виїзний поєдинок © ФК Шахтер
Аналітики не вірять в команду Каштру.

У середу, 6 листопада, в матчі 4-го туру групового етапу Ліги чемпіонів в Хорватії на стадіоні "Максимір" зустрінуться загребське "Динамо" та донецький "Шахтар".

Букмекери вважають фаворитом цього поєдинку господарів поля. На перемогу хорватського клубу дається коефіцієнт 2,15. На успіх "гірників" можна поставити з коефіцієнтом 3,25. Нічия оцінюється коефіцієнтом 3,40.

Нагадаємо, після трьох зіграних турів у "Динамо" і "Шахтаря" по чотири набраних очки. Команди обіграли "Аталанту", поступилися "Ман Сіті", а в минулому матчі між собою в Харкові зіграли внічию 2:2.

До минулого матчу "Шахтар" і "Динамо" зустрічалися між собою два рази. У кваліфікації Ліги чемпіонів сезону 2008/2009 донецький "Шахтар" на РСК "Олімпійському" переміг з рахунком 2:0, а в столиці Хорватії святкував перемогу з рахунком 3:1.

Раніше повідомлялося про те, що "Шахтар" вперше за 10 років не зіграє у фіналі Кубка України.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі