Букмекери вірять в історичну перемогу "Шахтаря" у Кубку України

Поділитися
Букмекери вірять в історичну перемогу "Шахтаря" у Кубку України У Полтаві очікується ще один бій між принциповими суперниками © football.ua
У Полтаві донеччани можуть завоювати свій 10-й титул, підтвердивши статус кубкової команди, який "гірники" одержали завдяки своїм перемогам ще у радянських змаганнях.

Букмекери вірять у те, що "Шахтар" обіграє "Динамо" фіналі Кубка України-2013/14, який відбудеться 15 травня о 20:00 на полтавському стадіоні "Ворскла" імені Бутовського.

На перемогу команди Мірчі Луческу можна поставити з показником 1,5, успіх динамівців котирується з "відповіддю" 2,6. Такі котирування дають з урахуванням гіпотетичних додаткового часу та серії післяматчевих пенальті.

Якщо ж ви впевнені в тому, що "гірникам" для перемоги буде достатньо 90 хвилин основного часу, можете поставити на це з коефіцієнтом 1,96. Нічийний результат котирується з більшою ймовірністю, ніж виграш "Динамо" - 3,39 проти 3,71.

Нагадаємо, що принципові суперники зійдуться у боротьбі за трофей вже всьоме: до цього команди обмінялися перемогами. Паритет поки зберігається і у загальній кількості завойованих Кубків - по 9. У Полтаві ж "Шахтар" може домогтися історичної перемоги, адже на їхньому рахунку 9 чемпіонство в українській першості, кубкових ж регалій може стати на одну більше.

Таким чином, донецька команда може підтвердити здавалося б вже забутий статус кубкового бійця, який донеччани заробили ще за радянських часів, коли неодноразово брали участь у фіналах Кубка СРСР і володіли цим престижним титулом 4 рази. Однак гегемонія "гірників" в українському чемпіонаті (серія з п'яти перемог) відсунула на задній план успішні виступи в Кубку України.

Примітно, що динамівці перемагали в Кубку України востаннє у 2007 році, коли на київському НСК "Олімпійський" здолали "Шахтар" 2:1. У наступних двох фінальних зустрічах принципових суперників удача була на боці Луческу і Ко - у 2008-му вони здолали киян 2:0, повторився той же результат і три роки потому.

Зазначимо, що розсудить "Динамо" та "Шахтар" арбітр зі Львова Юрій Можаровський, якому ще жодного разу не довіряли проводити матчі такого високого рівня. !zn

Читайте також:

Новоспечений тренер "Динамо" розраховує на перемогу в Кубку України

Саленко підтримав Реброва в бажанні перебудувати гру "Динамо"

"Динамо" встановило черговий антирекорд, вперше в історії опинившись поза межами п'єдесталу

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі