Букмекери вірять у мінімальну перемогу збірної України над Ізраїлем

Поділитися
Букмекери вірять у мінімальну перемогу збірної України над Ізраїлем Українці готуються до матчу з Ізраїлем
14 серпня у Києві відбудеться товариський матч української футбольної збірної проти ізраїльтян. Спортивні аналітики вважають українців фаворитами протистояння.

Букмекерські контори вірять у перемогу збірної України у товариському матчі з Ізраїлем,, який відбудеться 14 серпня в Києві.

На успіх підопічних Михайла Фоменка контори пропонують поставити з коефіцієнтом 1,65. Нічия котирується з показником 3,50, а перемога Ізраїлю - 5,45.

Нагадаємо, що поєдинок відбудеться у рамках підготовки українців до вирішальних відбіркових матчів чемпіонату світу-2014.

Букмекерські розклади підтверджуються статистичними фактами - по-перше, українці ще не програвали під керівництвом Фоменка - у п'яти поєдинках українці здобули чотири перемоги та одного разу зіграли внічию з камерунцями у товариському матчі. По-друге, у п'яти очних зустрічах з Ізраїлем збірна України обмінялася перемогами з суперником і тричі зіграла внічию. Щоправда всі ці поєдинки мали дружній і тренувальний характер.

Контори не вважають, що матч буде результативним - на те, що суперники заб'ють не більше двох голів, можна поставити з показником 1,70. При цьому перемога українців мінімум в один м'яч розглядається аналітиками як вельми ймовірна - 2,2.

При цьому остання зустріч команд відбулася напередодні Євро-2012 - українці під керівництвом Олега Блохіна обіграли Ізраїль 3:2. У тому поєдинку взяло участь семеро футболістів, які можуть вийти на поле "Олімпійського" через півтора року.

Нагадаємо, що матч Україна - Ізраїль відбудеться о 21:00 14 серпня на київському НСК "Олімпійський".

Читайте також:

Збірна Англії втратила одного з лідерів перед відповідальною зустріччю з Україною

"Динамо" втрачає двох ключових гравців оборони

У боротьбі за чемпіонство Прем'єр-ліги України-2013/14 букмекери впевнені у "Шахтарі"

Напередодні відбіркового матчу з Україною англійці бачать свою команду вже у фіналі ЧС-2014

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі