Букмекери вірять, що в груповому турнірі Лізі Європи від України зіграють три команди

Поділитися
Букмекери вірять, що в груповому турнірі Лізі Європи від України зіграють три команди © football.ua
Луганська "Зоря" швидше за все припинить виступи в єврокубках на стадії заключного раунду відбору Ліги Європи. "Дніпро" і "Металіст" складуть компанію київському "Динамо".

Українські клуби не зуміють пройти в основний раунди Ліги Європи в повному складі - без втрат на стадії плей-офф кваліфікації. Про це стверджують букмекерські контори напередодні відповідних поєдинків протистоянь українців.

На їхній погляд, шанси "Дніпра", "Металіста" і "Зорі" на подолання останнього рубежу - різняться. Точніше, мова йде лише про луганську команду, в яку букмекери не вірять.

Нагадаємо, що прямий допуск у Лігу Європи отримало київське "Динамо".

Прохід "Зорі" у груповий турнір ЛЄ аналітики котирують з показником 5,46, тоді як їхній суперник - голландський "Фейєноорд" вважається безсумнівним фаворитом - 1,15. Букмекери вважають, що вийти переможцем з дуелі з голландцями луганчани можуть лише за допомогою нічийного результату. Коефіцієнти на нічию в основний час і виграш українців дуже різняться - 4,50 проти 7,30.

Нагадаємо, що в першому матчі, що відбувся у Києві, "Зоря" звела зустріч з "Феєноордом" внічию 1:1. І якщо звернутися до статистики, то у луганчан - стовідсотковий результат після домашньої нічиєї: у попередньому раунді кваліфікації Ліги Європи вони обіграли норвезький "Мольде" 2:1, після того, як обмінялися голами з норвежцями вдома.

Що стосується "Дніпра" і "Металіста", які зустрінуться на виїзді з хорватським "Хайдуком" і вдома з польським "Рухом", то тут букмекери майже однозначні - українці подолають кваліфікацію. На прохід "Дніпра" можна поставити з "відповіддю" 1,23, "Металіста" - 1,35.

У першому матчі "Металіст" зіграв внічию 0:0 на виїзді, "Дніпро" здолав суперника вдома 2:1.

Додамо, що раніше за всіх на поле 28 серпня вийдуть "Металіст" і "Рух" - о 19:00 на НСК "Олімпійський" в Києві. "Хайдук" і "Дніпро" розведуть м'яч о 20:00 у Спліті, а через годину - "Зоря" і "Фейєноорд" у Роттердамі. !zn

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі