Букмекери: "Шахтар" не є фаворитом Ліги Європи

Поділитися
Букмекери: "Шахтар" не є фаворитом Ліги Європи Букмекери не вірять у "Шахтар" © football.ua
У "Гірників" середні шанси на перемогу в єврокубку на думку аналітиків.

Донецький "Шахтар" 18 лютого проведе перший матч 1/16 фіналу Ліги Європи проти гельзенкірхенського "Шальке" у Львові. Українці вважаються аутсайдерами майбутнього протистояння, а шансів на трофей турніру у підопічних Мірчі Луческу ще менше.

Коефіцієнт на підсумкове чемпіонство донеччан у Лізі Європи становить 34,00. Аналогічна ймовірність успіху за даними букмекерів у швейцарського "Базеля" і турецького "Фенербахче". Аутсайдерами плей-офф турніру вважаються швейцарський "Сьон", норвезький "Мольде" і данський "Мідтьюлланд".

Коефіцієнт на вихід у фінал і перемогу в ньому у "Шальке" становить 26,00. Головними фаворитами останньої стадії турніру є дортмундська "Боруссія" (7,00), а також англійські "Манчестер Юнайтед (9,00) і "Ліверпуль" (11,00). З грандів лише МЮ вийшов у плей-офф турніру з Ліги чемпіонів.

Нагадаємо, що "Шахтар" починав єврокубковий сезон у Лізі чемпіонів, але не зумів вийти з групи А, зайнявши третє місце слідом за "Реалом" і "ПСЖ", що дозволило команді Луческу продовжити боротьбу у другому за рангом єврокубку.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі