Букмекери: ПСЖ, "Реал", "Вольфсбург" і "Бенфіка" є фаворитами на вихід у чвертьфінал ЛЧ

Поділитися
Букмекери: ПСЖ, "Реал", "Вольфсбург" і "Бенфіка" є фаворитами на вихід у чвертьфінал ЛЧ "Челсі" спробує відігратися після 1:2 © sportseyeonline.com
На цьому тижні пройдуть матчі у відповідь 1/8 фіналу головного клубного турніру Європи.

8 і 9 березня відбудуться матчі 1/8 фіналу Ліги чемпіонів, за підсумками яких визначиться перша четвірка чвертьфіналістів. 8 березня "Вольфсбург" буде приймати "Гент", "Реал" зіграє з "Ромою", а 9 березня "Бенфіка" відправиться в гості до "Зеніту", а "Челсі" і ПСЖ зустрінуться в Лондоні.

"Вольфсбург" після виїзної перемоги над "Гентом" (3:2) є фаворитом на вихід у чвертьфінал. Коефіцієнт на прохід "вовків" - 1,05, а на те, що в 1/4 фіналу зіграє бельгійський клуб - 9,00.

Також букмекери не сумніваються в тому, що після успіху в гостях (2:0) в наступний етап проб'ється "Реал" - коефіцієнт 1,02, тоді як на "Рому" - 15,00.

У дуелі "Зеніту" і "Бенфіки" фаворитами протистояння є гості (1,50 - на їх прохід, 2,50 - на пітерців). Але в домашній зустрічі букмекери віддають перевагу "Зеніту": 2,10 - 3,30 - 3,50. Перший матч, нагадаємо, завершився перемогою португальського клубу з рахунком 1:0.

Найбільш цікавою обіцяє бути дуель "Челсі" і ПСЖ. У Парижі господарі виграли з рахунком 2:1, і тепер букмекери вірять в їх прохід у чвертьфінал: з коефіцієнтом 1,36 можна поставити на команду Блана, з коефіцієнтом 3,00 - на команду Хіддінка. При цьому букмекери однаково оцінюють шанси команд на перемогу в Лондоні - 2,70, а 3,10 - на нічию.

Читайте також: Ліга чемпіонів: ПСВ і "Атлетіко" зіграли внічию

Нагадаємо, київське "Динамо" свій матч у відповідь проти "Манчестер Сіті" проведе 15 березня.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі