Букмекери прогнозують впевнену перемогу Ломаченко у першій захист титулу WBO

Поділитися
Букмекери прогнозують впевнену перемогу Ломаченко у першій захист титулу WBO Василь Ломаченко вважається фаворитом протистояння з тайцем Чонторланом Пирийяпиньйо © toprank.com
23 листопада український боксер Василь Ломаченко зустрінеться з представником Таїланду Чонторланом Пірійяпіньйо. У поєдинку в Макао українець буде відстоювати титул чемпіона світу за версією WBO.

23 листопада в Макао в андеркарті поєдинку між зіркою світового боксу Менні Пакьяо і амбітним Крісом Алгиери український чемпіон Василь Ломаченко буде відстоювати свій титул напівлегкій вазі (57,1 кг) за версією WBO.

Суперником українця у першій в його кар'єрі захисті і четвертому поєдинку на професійному ринзі буде таєць Чонторлан Пірійяпіньйо.

Букмекери вважають українського боксера явним фаворитом протистояння, пропонуючи поставити на його перемогу з коефіцієнтом 1,02, а це практично стовідсоткова ймовірність. В принципі, враховуючи готовність українця, а також його майстерність, сумніватися в упевненому успіху Василя не доводиться. Інша справа, наскільки довго триватиме поєдинок. Втім, у проходженні 12 раундів у Ломаченко складнощів не виникне, адже саме за очками після всієї дистанції матчу йому вдалося здолати Гері Рассела-молодшого і завоювати титул чемпіона світу 21 червня.

Так що сумніватися в успіху Ломаченко не доводиться. Важливо інше - для українця цей бій буде мати набагато більше значення, ніж просто захист титулу. Адже він буде боксувати перед виходом у ринг великого Менні Пак'яо, і отримає гарну можливість зарекомендувати себе на очах у всього світу, і зокрема отримати чергову порцію популярності в США, де він тренується і фактично живе весь час.

Читайте також: Олександр Усик у Львові нокаутував суперника і завоював перший титул

Напередодні український чемпіон в суперважкій вазі за версією чотирьох організацій Володимир Кличко на своєму офіційному сайті заявив, що готовий дати шанс скандалістові Бріггсу в рингу. Кличко зазначив, що американський боксер може з високою ймовірністю стати його наступним суперником в березні-квітні 2015 року.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі