Букмекери назвали фаворитів півфінальних матчів Ліги чемпіонів

Поділитися
Букмекери назвали фаворитів півфінальних матчів Ліги чемпіонів "Ліверпуль" і "Реал" є фаворитами півфінальних пар ЛЧ © uefa.com
Аналітики зробили свої прогнози.

24 та 25 квітня в Європі відбудуться перші півфінальні матчі Ліги чемпіонів, в яких на "Енфілді" зіграють англійський "Ліверпуль" і італійська "Рома", а на "Альянц-Арені" німецька "Баварія" проти мадридського "Реала". Букмекери вже визначилися з фаворитами перших матчів, так і з лідерами усього протистояння.

Букмекери вважають, що фаворитом першого матчу "Баварія" – "Реал" є німецький клуб. На перемогу мюнхенців пропонується коефіцієнт 2,05, на нічию - 3,60, а перемога королівського клубу оцінюється, як - 3,30.

Проте шанси на вихід у фінал вище у "Реала". На успіх мадридців букмекери дають коефіцієнт 1,73, у мюнхенців він - 2,00.

На думку букмекерів, "Ліверпуль" є беззаперечним фаворитом у домашній зустрічі. На перемогу "мерсисайдців" можна поставити з коефіцієнтом 1,57, тоді як на нічийний результат - 4,33, а перемога римлян оцінюється коефіцієнтом 5,00.

Що стосується того, хто вийде у фінал, то тут перевага також віддається "Ліверпулю". На успіх команди Юргена Клоппа букмекери дають коефіцієнт 1,40, тоді як на те, що далі пройдуть підопічні Еусебіо Ді Франческо - 2,75.

Нагадаємо, фінал Ліги чемпіонів відбудеться 26 травня в Києві на НСК "Олімпійський".

Раніше у Києві пройшла церемонія передачі кубків Ліги чемпіонів.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі