Букмекери: Кличко є аутсайдером реваншу з Ф'юрі

Поділитися
Букмекери: Кличко є аутсайдером реваншу з Ф'юрі Кличко більше не є фаворитом протистояння з Ф'юрі © Daily Mail
Український екс-чемпіон світу вже не вважається беззаперечним фаворитом надважкої ваги.

Реванш між чемпіоном світу Тайсоном Ф'юрі і українцем Володимиром Кличком відбудеться 9 липня в Манчестері, про що офіційно стало відомо 8 квітня від дядька і тренера британського боксера Пітера Ф'юрі.

За даними букмекерів, шанси на повторний успіх Ф'юрі в майбутньому поєдинку вище, ніж на тріумф українця, який дозволить йому повернути пояси чемпіона світу за версіями WBA, WBO і IBO.

Коефіцієнт на перемогу Ф'юрі становить 1,80, тоді як перемогу українця аналітики оцінюють коефіцієнтом 2,00. Нічия, яка в боксі трапляється вкрай рідко, вважається малоймовірною - 23,00.

Фахівці при цьому впевнені, що за очками швидше переможе Ф'юрі - 2,75 проти 3,00 у Володимира. Крім того, коефіцієнт на те, що протистояння дійде до суддівських записок - 1,53, а на дострокову перемогу одного з боксерів - 2,37. Варто відзначити, що ще в кінці минулого року, незважаючи на поразку, Кличко вважався беззаперечним фаворитом у всіх букмекерів, однак тепер ситуація змінилася.

Читайте також: Реванш Кличка і Ф'юрі відбудеться 9 липня в Англії

Нагадаємо, 28 листопада минулого року Ф'юрі виграв у Кличка одноголосним рішенням суддів і відібрав у українця всі його чемпіонські пояси. Пізніше британець був позбавлений поясу за версією IBF за відмову битися з ще одним українцем В'ячеславом Глазковим.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі