Букмекери дають невеликі шанси "Динамо", а "Дніпру" - ще менші

Поділитися
Букмекери дають невеликі шанси "Динамо", а "Дніпру" - ще менші У "Дніпро" букмекери не вірять © moskva.com
Перед відповідними матчами 1/16 фіналу Ліги Європи, в яких візьмуть участь і три українські клуби, розклади європейських і українських букмекерів дещо змінилися.

У бік меншої вірогідності на проходження в наступний раунд змінилися букмекерські котирування українських клубів. Це стосується київського "Динамо" і дніпропетровського "Дніпра", а ось у "Металіста", який домігся хорошого результату в першій грі на виїзді, букмекери дійсно вірять. Нагадаємо, що перед першими матчами шанси "Дніпра" на участь в 1/8 фіналу оцінювалися вище, ніж у "Металіста" і "Динамо".

Отже, на те, що динамівці пройдуть "Бордо" і потраплять в 1/8 фіналу турніру, а для цього їм необхідно або перемогти з будь-яким рахунком, або зіграти результативну нічию (2:2 і більше), букмекери дають коефіцієнт 2,5. Тоді як французи котируються з більшою вірогідністю - 1,54. У те, що кияни забезпечать собі вихід в 1/8 фіналу за допомогою перемоги аналітики вірять ще менше - коефіцієнт 3,2.

Що стосується, "Дніпра", який програв "Базелю" на виїзді 0:2, то на його проходження у наступний раунд турніру виставлений коефіцієнт 4. На думку букмекерів, швидше за все матч завершиться перемогою українців, але не з необхідною різницею в два м'ячі і більше.

"Металіст", який зіграв у першому матчі нульову нічию з "Ньюкаслом" на виїзді, цінується найвище. Аналітики дають на прохід харків'ян в 1/8 фіналу коефіцієнт 1,57. Щоправда в те, що "Метал" переможе в основний час, судячи з котирувань, букмекерські контори не дуже вірять - коефіцієнт 3.

Нагадаємо, що два українських матчі "Дніпро" - "Базель" і "Металіст" - "Ньюкасл" - почнуться 21 лютого о 20:00. "Динамо" ж почне грати з "Бордо" о 22:00. !zn

Читайте також:

Перед повторною зустріччю з "Базелем" у Лізі Європи "Дніпро" програло "Спартаку"

"Динамо" створює моменти, б'є по воротах, забиває, але грає внічию з "Бордо"

Сніг не приносить удачу "Дніпру" в Базелі, "Металіст" задовольняється нулями у Ньюкаслі

Букмекери: у "Динамо", "Металіста" і "Дніпра" було шансів більше, ніж у "Шахтаря"

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі