"Будівельник" перервав серію невдач, розгромивши "Одесу"

Поділитися
"Будівельник" перервав серію невдач, розгромивши "Одесу" "Будівельник" перервав двоматчеву програшну серію
Несподівано діючі чемпіони програли в двох матчах на старті сезону. Тепер їм доведеться надолужувати згаяне у найближчих поєдинках.

Київський "Будівельник" перервав серію невдач у Суперлізі, розгромивши "Одесу" 86:53 у четвертому турі першості.

Після чотирьох турів діючі чемпіони мають у своєму активі досить несподіваний результат - лише дві перемоги. І якщо програне на останніх секундах минулорічного фіналіста южненському "Хіміку" битва ще можна було пояснити стартовою незібраністю, то невдачу у виїзній зустрічі із запорізьким "Ферро-ЗНТУ" багато фахівців назвали головною сенсацією початку нинішнього сезону.

Читайте також: "Будівельник" підтримає українську армію новою камуфляжною формою

Як підсумок, кияни йдуть лише на 6-му місці, пропустивши вперед не тільки головних конкурентів у боротьбі за медалі "Хімік" і "Миколаїв", а також і "Дніпро", "Черкаські Мавпи" та "Ферро" - команди, які здатні створити хороший фон для нинішньої першості.

Фахівці згадали у зв'язку з двома поразки від "Хіміка" та "Ферро" торішні метаморфози, які відбувалися з командою тодішнього наставника Айнарса Багатскіса. В той момент латвієць виголосив знамениті слова про яйця, що напевно сприяло тому, що незабаром "жовто-сині" поверталися в нормальне русло.

На цей раз менш досвідчений і харизматичний Віталій Черній повинен впоратися із завданням "приборкати" кращих гравців України, які входять у найближче коло кандидатів у національну збірну. А це означає, що кожен з них має амбіції, часто не підкріплені вдалими діями на майданчику. Черній поки не кидає гучних фраз, а намагається лише закликати до терпіння вболівальників. В цілому, враховуючи, що медалі розіграються за підсумками плей-офф, в "регулярці" кияни можуть дозволити собі ще кілька поразок. Але в жодному разі - не безвольної гри, як це було в Запоріжжі.

Додамо, що "Хімік" підтвердив свої лідерські амбіції, здобувши п'яту перемогу в чемпіонаті - на цей раз южненці повалили ще одну столичну команду - БК "Київ" - 77:73. Втім, цей результат дався "біло-зеленим" ціною надзусиль.

Як і раніше без перемог у першості йдуть дві команди - дніпродзержинський "Азот" та львівська "Політехніка".

Раніше повідомлялося, що чемпіонат Суперліги вперше за кілька років пройде за участю 11 команд.

Поділитися
Підготував/ла Лесь Димань
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі