"Будівельник" і "Дніпро" в наступному сезоні повернуться в офіційний чемпіонат - ЗМІ

Поділитися
"Будівельник" і "Дніпро" в наступному сезоні повернуться в офіційний чемпіонат - ЗМІ Клуби об'єднаються в один турнір © ФБУ
АБКУ "Суперліга", ймовірно, припинить своє існування.

"Будівельник" і "Дніпро" в наступному сезоні повернуться в офіційний чемпіонат України, який проводиться Федерацією баскетболу країни. Про це стало відомо "Планеті баскетбол".

Повідомляється, що в наступному сезоні клуби офіційного чемпіонату і чемпіонату Суперліги об'єднаються в один турнір. Крім "Будівельника" та "Дніпра", які "однозначно опиняться в новій лізі", зіграти в чемпіонаті під егідою ФБУ також мають шанси "Кремінь" і БК "Харків".

У той же час АБКУ "Суперліга" припинить своє існування. На даний момент вже протягом тижня не працює офіційний сайт організації.

Нагадаємо, минулого літа в українському баскетболі стався черговий розкол, внаслідок якого були утворені дві окремих ліги - під егідою ФБУ та АБКУ "Суперліга". Чемпіоном останнього турніру став "Дніпро", чемпіонат ФБУ ще триває.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі