Будинок екс-футболіста "Динамо" Ващука в Києві був двічі пограбований

Поділитися
Будинок екс-футболіста "Динамо" Ващука в Києві був двічі пограбований Ващук розповів про реалії роботи поліцейських © ФК Динамо
Колишній футболіст збірної України не вірить, що злочинців знайдуть.

Екс-захисник збірної України та київського "Динамо" Владислав Ващук повідомив, що його будинок у Києві двічі грабували за останні два тижні. Про це колишній спортсмен написав на своїй сторінці в Facebook:

"За останні два тижні мене двічі обікрали. Перший раз злодіїв, мабуть, злякав син, який несподівано повернувся додому. На місці злочину вони кинули залізний лом, і я вдячний богу, що мою дитину вони не чіпали. Другий раз був вчора. Мабуть, все ж вирішили довершити почате. Мільйонів у мене вдома, звичайно, вони не знайшли. Будинок перевернули, перерили всі речі, загалом все це неприємно, але я не про це.

Обидва рази я викликав поліцію. Обидва рази через дуже довгий проміжок часу до мене приїжджали втомлені, замотані люди, які по ідеї повинні боротися зі злочинністю в окремо взятому регіоні Київської області.

На питання чому так довго відповідь була простою: "Ми з семи ранку на ногах. Нам по штату належить сорок чоловік, а нас залишилося шестеро". Шестеро замість сорока.

Крадіжки, вбивства, грабежі та зґвалтування - і все безперервним потоком. Матеріальне забезпечення - нуль. Зарплата? Давайте не будемо. І про те, скільки ув'язнених вийшло останнім часом на волю - теж не будемо. Красива форма і машини - це ж тільки в Києві, а що відбувається на регіональних рівнях - словами не описати. А тут ще переатестація. Старої міліції немає, але і нової поліції теж немає. Вірніше як - вона є, але несе, здебільшого, декоративні функції. У випадку з квартирними крадіжками так точно".

Нагадаємо, раніше Ващук заступився за футболістів, які виступають в Росії.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі