Бубка виступив проти відсторонення всіх російських легкоатлетів

Поділитися
Бубка виступив проти відсторонення всіх російських легкоатлетів Бубка вважає, що потрібно карати тільки винних © zimbio.com
Віце-президент IAAF вважає, що спортсмени, які не попадалися на допінгу, страждати не повинні.

Президент Національного олімпійського комітету України, член виконкому МОК і перший віце-президент IAAF Сергій Бубка розповів про своє ставлення до допінгового скандалу за участі російських легкоатлетів. Бубка зазначив, що атлети, які не попадалися на допінгу, не повинні страждати через інших спортсменів.

"Ми зобов'язані захищати "чистих" спортсменів від будь-якої форми масової дискваліфікації. Їх не можна карати. Ми повинні пам'ятати, що скандал стосується не тільки спортсменів, але і їх оточення. Всі винні мають заплатити свою ціну - чиновники, тренери, адміністратори, менеджери. Але чесні спортсмени, які не залучені до цього, не повинні пропустити жодного турніру", - заявив Бубка.

"Те, що я пережив у 1984 році разом з іншими спортсменами, коли СРСР бойкотував Олімпіаду, більше не повинно повторитися. Багато перспективних спортсменів після того випадку більше не отримали шансу виступити на Олімпійських іграх", - підкреслив віце-президент IAAF.

Нагадаємо, раніше Всесвітнє антидопінгове агентство звинуватило Росію в численних порушеннях антидопінгових правил і рекомендувало IAAF відсторонити російських легкоатлетів від участі у змаганнях під її егідою, в тому числі і Олімпіаді-2016.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі