Бубка програв на виборах президента IAAF

Поділитися
Бубка програв на виборах президента IAAF Бубка став заступником Кое © lequipe.fr
Українець поступився супернику з Британії, але став першим віце-президентом Міжнародної асоціації легкоатлетичних федерацій.

Сергій Бубка не зміг виграти вибори президента Міжнародної асоціації легкоатлетичних федерацій. На конгресі, який відбувся в Пекіні, більше голосів отримав єдиний суперник українця - дворазовий олімпійський чемпіон з бігу на 1500 метрів британець Себастьян Кое.

За президента національного Олімпійського комітету України свої голоси віддали 92 національних федерації з 207. Тоді як за Кое проголосували представники 115 федерацій.

"Я впевнений, що легка атлетика в майбутньому буде розвиватися і ставати сильнішою", - сказав Бубка, вітаючи суперника з перемогою. Сам Кое підкреслив: "Для мене велика честь, що наш вид спорту надав мені довіру. Немає роботи, яку я хотів би виконувати більше, ніж цю".

Результати виборів
Результати виборів
XSport

Після невдачі на виборах президента Бубка впевнено виграв голосування на посаду першого віце-президента, яку український функціонер раніше обіймав з 2007 по 2011 роки. Бубка отримав 187 голосів президентів національних федерацій з 210, що проголосували.

Кое вступить на посаду 31 серпня і замінить на посту президента IAAF сенегальця Ламіна Діака.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі