Бронзові призери ЧС-2014 оступилися на старті кваліфікації Євро-2016

Поділитися
Бронзові призери ЧС-2014 оступилися на старті кваліфікації Євро-2016 Робін ван Персі не зумів допомогти своїй команді в матчі з Чехією
Нідерланди програли Чехії в першому турі відбіркового турніру чемпіонату Європи. Після чудово проведеної кваліфікації ЧС-2014, а також класних матчів на самому мундіалі, цей результат може вважатися провалом.

Бронзові призери чемпіонату світу-2014 збірна Нідерландів несподівано оступилася в стартовому матчі кваліфікації Євро-2016, програвши на виїзді Чехії 1:2.

Голландці зустріли в особі чехів сильного опонента, який не просто закрився в своїй штрафній і чекав шансу на контратаках, а насідав на ворота на протязі всього ігрового часу. У підсумку, Чехія була винагороджена: в доданий арбітром час команда вирвала перемогу, організувавши гол практично з нічого.

Після того, як голландці провели на одному диханні відбірковим турнір ЧС-2014, а також закохали в свою гру мільйони вболівальників на бразильських стадіонах, результат зустрічі в Празі можна вважати несподіваним. Боротьба за перше і друге місця в групі А загострилася, адже в іншій зустрічі був також зафіксований досить сенсаційний результат - Ісландія розгромила Туреччину 3:0, очоливши турнірну таблицю.

Чехія, відома своїми фанатами, не стала робити трагедії з того, що їм протистоїть команда, яка розгромила 3:0 бразильців. В їх складі є чимало кваліфікованих виконавців, таких як Петер Чех із "Челсі", Томаш Росіцкі з "Арсеналу" і багато інших. А головне - вміння грати в атакуючий футбол. На 22-й хвилині Боржек Дочкал вистрілив здалеку, не залишивши шансів Ясперу Силлессену.

Чехи пригальмували після перерви, за що були покарані голландцями - Стефан де Врей головою замкнув передачу Дейлі Блінда. Але зібравши сили в кулак, чехи дотиснули іменитого опонента. Причому вийшло у них це досить несподівано: Дерил Янмаат допустив образливу обрізування і до м'яча першим подопеспел Даніель Коларж.

Відзначимо, що в наступному турі голландці напевно візьмуть своє в поєдинку з Казахстаном, а Чехія відправиться на виїзд до Туреччини. Ісландці ж зустрінуться з Латвією.

Раніше повідомлялося, що збірна Іспанії, яка була розгромлена голландцями 5:1 на ЧС-2014, вдало розпочала відбірковий турнір Євро-2016. Чинні чемпіони Європи не залишили шансів Македонії 5:1 в рамках змагань в групі С. !zn

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі