Британський боксер Тайсон Ф'юрі побачив "страх в очах Володимира Кличка"

Поділитися
Британський боксер Тайсон Ф'юрі побачив "страх в очах Володимира Кличка" Тайсон Ф'юрі переміг Дерека Чісору і тепер хоче зустрічі з Кличком © BBC
Ф'юрі вважає, що Кличко відмовиться від зустрічі з ним через страх програти. "В іншому випадку він отримав би нокаут після 7-8 раундів. Кличко вже старий, він швидко втомлюється, а я напевно відправлю його на канвас", - запевнив британець.

Ще один боксер мріє про зустріч з українським чемпіоном Володимиром Кличком, який поки не визначився з найближчим суперником.

Британець Тайсон Ф'юрі поки що не має серйозних титулів, проте вважається одним з найперспективніших боксерів у суперважкому дивізіоні. Нещодавно в Лондоні в нудному поєдинку він переміг співвітчизника Дерека Чісору, і схоже, отримав карт-бланш на зустріч з Кличком серед представників Великобританії.

Після своєї перемоги Ф'юрі без зволікання викликав на поєдинок чемпіона світу WBO/WBA/IBF Володимира Кличка, а тепер знову почав погрожувати. Судячи з усього, його плани досить амбітні.

"Я на мільйон відсотків впевнений, що нашого бою не буде. Володимир не захоче битися зі мною. Якщо це станеться, то я скажу, що сталося чудо. Мене не хвилюють слова промоутерів, я подивився в очі Володимиру і побачив там страх. Я знаю, що він не збирається виходити на ринг проти мене. В іншому випадку він отримав би нокаут після 7-8 раундів. Кличко вже старий, він швидко втомлюється, а я напевно відправлю його на канвас", - запевнив Ф'юрі.

Ф'юрі додав, що він має намір завоювати титул за версією WBC, яким після відходу зі спорту Віталія Кличка заволодів канадець Бермейн Стіверн. А потім спробує об'єднати титули.

Читайте також: Кличко пообіцяв Усику чемпіонський бій в 2015 році

13 грудня в Києві перспективний український важковаговик Олександр Усик в шостий раз поспіль переміг нокаутом, захистивши титул інтерконтинентального чемпіона за версією WBO в матчі проти південноафриканця Дені Вентера.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі