Британський боксер підтвердив повернення Володимира Кличка на ринг

Поділитися
Британський боксер підтвердив повернення Володимира Кличка на ринг Уайт готовий до бою з Володимиром Кличком © BoxingScene
Українець повернеться після перерви.

Британський супертяж Ділліан Уайт стверджує, що Володимир Кличко (64-5, 53 KO) однозначно повернеться в ринг.

"Заяву Кличка, що він не повертається? Це брехня. Він точно повертається, це правда. Ми запропонували йому бій, а він сказав, що йому знадобиться два поєдинки для розігріву, перш ніж боксувати з боксером мого рівня.

Це серйозний комплімент для мене, який полягає в тому, що він не вірить у можливість повернення боєм зі мною. Його спростування – це типовий Кличко, він знає, як контролювати медіа. Він робить те, що робив багато років. Він повертається заради спадщини, а не заради грошей. Якщо він повернеться і програє – то що? А якщо виграє, то це буде історія", – сказав Уайт.

Нагадаємо, раніше інформацію про можливе повернення Кличка-молодшого першим оголосив британський журналіст Стів Банс, заявивши, що одним з варіантів для головного бою на "Уемблі" буде повернення Володимира Кличка у ринг. Суперником українця повинен був стати саме Ділліан Уайт.

Втім, через кілька днів Володимир Кличко спростував інформацію про можливе повернення в ринг.

Сьогодні, 18 січня, стало відомо про те, що Володимир Кличко (64-5, 53 KO) веде переговори з платформою DAZN про своє повернення на ринг. За інформацією журналіста The Ring Майка Коппінгера Кличко готовий провести три бої, включаючи реванші проти Ф'юрі і Джошуа.

Раніше повідомлялося про те, що британський боксер пообіцяв нокаутувати Володимира Кличка.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі