Британський боксер перед чемпіонським поєдинком хоче отримати пораду від Віталія Кличка

Поділитися
Британський боксер перед чемпіонським поєдинком хоче отримати пораду від Віталія Кличка Джошуа готується до чемпіонського бою © mirror.co.uk
Ентоні Джошуа зустрінеться з американцем Чарльзом Мартіном.

Британський боксер Ентоні Джошуа (15-0, 15 КО) заявив, що перед боєм з Чарльзом Мартіном (23-0-1, 21 КО) за титул чемпіона світу за версією IBF хотів би отримати пораду від екс-чемпіона світу Віталія Кличка.

"Найімовірніше, перед боєм з Мартіном я пораджуся з Віталієм Кличком, оскільки у нього є досвід виступів на найвищому рівні. Раніше він не давав мені порад, але саме про нього я подумав у першу чергу. Зараз Віталій вже не в боксі, і у нього немає своїх інтересів, так що, думаю, він зможе дати мені пораду. Сподіваюся, що Кличко мені допоможе", - сказав Джошуа.

Відзначимо, що раніше Володимир Кличко, який ще продовжує свою боксерську кар'єру, висловив підтримку Джошуа. "Брат, можеш вірити, а можеш - ні, але я дуже радий за тебе! Удачі і перемоги", - написав Кличко-молодший на своїй сторінці в Twitter.

Читайте також: Тренер Ф'юрі запропонував Віталію Кличко повернутися в ринг

Бій Джошуа - Мартін відбудеться 9 квітня в Лондоні. Цікаво, що квитки на цей поєдинок в інтернеті були розпродані за півтори хвилини.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі