Британські вболівальники шоковані цінами на житло в Києві в день фіналу ЛЧ

Поділитися
Британські вболівальники шоковані цінами на житло в Києві в день фіналу ЛЧ Фанати "Ліверпуля" не готові платити великі гроші за ночівлю в Києві © liverpoolfc.com
Фанати "Ліверпуля" просять втрутитися в ситуацію УЄФА.

Вболівальники англійського "Ліверпуля" висловили невдоволення цінами на номери в готелях Києва 26 травня, коли в столиці пройде фінальний поєдинок Ліги чемпіонів. У деяких готелях вартість номерів збільшиться в десятки разів. Про проблеми повідомив таблоїд Daily Star з посиланням на прес-секретаря клубу уболівальників "Ліверпуля".

Представник фанатів підкреслив, що в ситуацію мають втрутитися представники УЄФА, так як більшість тих, хто планує відвідати Київ, є робочим класом, а не мільйонерами. Малоймовірно, що гості з Великобританії будуть розглядати варіанти житла з захмарними цінами.

За інформацією видання, в день фіналу ЛЧ вартість проживання підскочила до 53 - 188 тисяч гривень, а в деяких випадках ще вище. При цьому вже через кілька днів ціна впаде в сто разів.

Фінальний поєдинок Ліги чемпіонів між "Ліверпулем" і мадридським "Реалом" пройде 26 травня в Києві на НСК "Олімпійський".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі