Британські футбольні хулігани пообіцяли влаштувати безлади на ЧС-2018 в Росії – ЗМІ

Поділитися
Британські футбольні хулігани пообіцяли влаштувати безлади на ЧС-2018 в Росії – ЗМІ ЧС стартує 14 червня © РИА Новости
Фанати налаштовані рішуче.

Англійське видання "Daily Star" повідомило про намір фанатів Великобританії влаштувати безлади під час чемпіонату світу-2018 з футболу в Росії. Для цього, за інформацією ЗМІ, фанати різних англійських команд, які прилетять на світовий форум, об'єднаються і виступлять єдиним фронтом. Про це розповів анонімний представник угруповання "Smoggies Elite".

"Якщо люди думають, що це жарт і що ми збираємося грати у футбол, випивати, курити і розмовляти, то я кажу: цього ніколи не станеться. Це буде третя, четверта, п'ята, шоста, сьома світова війна. Росіяни реально не розуміють, що їх чекає", - заявив фанат.

Повідомляється, що в Росію приїдуть перевірені бійці так званих фірм - вболівальники "Міллуола", "Вест Хема", манчестерських команд і шотландського "Глазго Рейнджерс".

"Вони обіцяють не тільки влаштувати прочуханку російським опонентам, але і захистити мирних англійських уболівальників, які вирушають на чемпіонат світу відпочити і подивитися футбол", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, раніше повідомлялося про те, що офіційні особи семи країн мають намір бойкотувати чемпіонат світу-2018 з футболу, який пройде в Росії.

Як повідомляв "The Sun", урядовий бойкот планують офіційні особи з Великобританії, Ісландії, Польщі, Швеції, Австралії, Японії та Данії.

Чемпіонат світу з футболу в Росії пройде з 14 червня по 15 липня 2018 року.

Матчі будуть приймати Москва, Санкт-Петербург, Калінінград, Волгоград, Казань, Нижній Новгород, Самара, Саранськ, Ростов-на-Дону, Єкатеринбург і Сочі.

Раніше повідомлялося про те, що більше п'яти тисяч українців купили квитки на матчі ЧС-2018 в Росії.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі