Бразильський захисник готовий до повернення у свій "другий дім" у Києві

Поділитися
Бразильський захисник готовий до повернення у свій "другий дім" у Києві Бетао готовий повернутися в "Динамо" © Clive Barda / Royal Opera House
"Динамо" зацікавлене в послугах захисника Бетао, який свого часу провів в біло-синій футболці більше ста поєдинків.

Бразильський захисник Бетао готовий до повернення у свій "другий дім" у Києві: "Динамо" всерйоз зацікавлений в послугах свого колишнього футболіста, який захищав кольори клубу з 2008 по 2013 роки.

Цілком імовірно, що досвідчений захисник може повернутися в столичний клуб, повідомляє MatchDay. Причина - проблеми "Динамо" з позицією лівого захисника. Як відомо, Євген Макаренко отримав травму і вибув на тривалий термін, також не скоро повернеться в лад та Євген Селін. Що стосується 19-річного Микити Бурди, якого наставник "Динамо" Сергій Ребров іноді довіряє місце в "основі", то юніор поки ще нестабільний і недосвідчений, що, наприклад, проявилося в матчі проти "Ольборга".

За інформацією джерела, в такій непростій ситуації тренерський штаб "біло-синіх" розглядає можливість підписання з Бетао, останнім клубом якого був бразильський "Понте Прета", контракту до кінця сезону. Проблем з можливим трансфером виникнути не повинно, оскільки на даний момент бразильський захисник перебуває у статусі вільного агента.

Тим більше, що бразильські ЗМІ досить позитивно оцінюють форму і готовність футболіста, називаючи його професіоналом і спортсменом, який в будь-якій ситуації тримає себе в тонусі. Сам же Бетау Київ вважає своїм другим будинком, що цілком логічно - тут він провів найкращі роки своєї кар'єри, більше 100 разів выходив на поле у біло-синій футболці. Нагадаємо, що в "Динамо" захисник прийшов в 2008 році з "Сантоса" за 1,6 мільйона євро.

Раніше повідомлялося, що "Динамо" в 1/4 фіналу Кубка України зіграє з луганською "Зорею".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі