Бразильський клуб заробить на трансфері Тейшейри з "Шахтаря"

Поділитися
Бразильський клуб заробить на трансфері Тейшейри з "Шахтаря" Алекс Тейшейра приніс прибуток своєму першому клубу © ФК Шахтер
Відсотки від сумми трансферу дістануться першому клубу вже екс-бомбардира "гірників".

За інформацією Sambafoot, 1,5 мільйона євро за трансфер Алекса Тейшейри з "Шахтаря" в китайський клуб "Цзянсу Сунін" заробить бразильський клуб "Васко да Гама". Це три відсотки від загальної суми угоди, яка склала 50 мільйонів євро.

У складі "Васко да Гами" Тейшейра робив перші кроки у футболі і виступав у чемпіонаті Бразилії протягом двох років до переходу в "Шахтар". Три відсотки від наступного продажу були обговорені при переїзді гравця в Україну.

Нагадаємо, що "Шахтар" продав свого кращого бомбардира в "Цзянсу Сунін" після того, як 26-річний футболіст самостійно прийняв рішення відмовитися від продовження кар'єри в Європі і заявив про бажання відправитися в Китай. Зарплата Тейшейри складе 12 мільйонів євро в рік, тоді як в "Шахтарі" бразилець заробляв 2,5 мільйона євро.

Читайте також: Тейшейра хоче покинути "Шахтар" заради збірної Бразилії

У першій половині сезону Тейшейра провів за команду Мірчі Луческу 15 матчів у Прем'єр-лізі, записавши на свій рахунок 22 голи.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі