Бразильські новачки "Зорі" розповіли про свою адаптацію в Україні

Відео
Поділитися
Бразильські новачки "Зорі" розповіли про свою адаптацію в Україні Форстер і Пауліньо адаптуються до нових умов життя © ФК Зоря
Рафаель Форстер і Пауліньо перебралися в луганський клуб в зимове міжсезоння.

Бразильські новачки "Зорі" Пауліньо і Рафаель Форстер у сюжеті програми "Профутбол" розповіли про попередні етапи своєї кар'єри та адаптацію в луганському клубі.

"Я грав у молодіжному складі "Інтернасіонале" разом з Луїсом Адріано, Жуліано і Тайсоном. Так що мені було з ким порадитися. Найбільше допомогли Тайсон і його брат. Вони сказали, що це хороший варіант, але потрібно брати з собою весь теплий одяг, який є - зима дуже здивує", - розповів Рафаель Форстер.

"У Бразилії нападник повинен повертатися максимум до центральної лінії поля. Зараз же навпаки - просять постійно відпрацьовувати в обороні. Я іноді забуваю, але хлопці завжди нагадують. Вони називають мене Паша, коли чую це ім'я - розумію, що треба повертатися в захист", - зазначив Пауліньо.

Головний тренер "Зорі" Юрій Вернидуб підкреслив, що бразильці вже вивчають російську мову: "Хлопці прийняли їх дуже добре, все нормально. Вони вчать мову, записують. Сподіваюся місяць-два - вони зможуть щось казати і розуміти, що від них хочуть".

"Партнери мене навчили багатьом словами, але більшість з них не дуже культурні. Коли я чую щось нове, то обов'язково запитую - чи можна це слово говорити арбітру. Якщо ні, то краще його не запам'ятовувати, раптом щось напутаю", - розповів Форстер.

Читайте також: "Зоря" відрахувала 11 гравців молодіжного складу за участь в договірних матчах

Нагадаємо, в першому матчі "Зорі" чемпіонаті Прем'єр-ліги у 2016 році Пауліньо участі не брав, а Форстер був замінений на 72-й хвилині матчу.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі