Бразилія вийшла до чвертьфіналу чемпіонату світу

Поділитися
Бразилія вийшла до чвертьфіналу чемпіонату світу Неймар взяв участь у кожному з голів © fifa.com
Бразильці впевнено розібралися з Мексикою.

У понеділок, 2 липня, в Самарі відбувся черговий поєдинок 1/8 фіналу чемпіонату світу з футболу, в якому зіграли збірні Бразилії та Мексики. Бразильці в поточному розіграші мундіалю ще не програвали, тоді як мексиканцям вдалося обіграти діючих чемпіонів світу німців (1:0), але в заключному турі групового етапу команда була розгромлена Швецією (0:3).

Перший тайм пройшов без голів, хоча у п'ятикратних чемпіонів світу було кілька шансів відкрити рахунок. Після перерви в одній з перших атак Вілліан увірвався в штрафний майданчик і зробив простріл, який замкнув Неймар. Мексиканці намагалися йти вперед, але в атаці практично нічого не виходило.

Під завісу гри Фірміно вдало зіграв на добиванні після того, як Очоа спробував відбити удар Неймара - 2:0. У чвертьфіналі бразильці зустрінуться з переможцем протистояння Бельгії та Японії.

Бразилія - Мексика - 2:0
Голи: Неймар, 51, Фірміно, 88

Бразилія: Аліссон, Фагнер, Сілва, Міранда, Філіпе Луїс, Пауліньйо (Фернандіньйо, 80), Каземіро, Коутіньйо (Фірміно, 86), Вілліан, Жезус, Неймар

Мексика: Очоа, Альварес (Джон. Дос Сантос, 55), Сальседо, Айяла, Гальярдо, Еррера, Маркес (Лайюн, 46), Гуардадо, Вела, Лосано, Чічаріто (Хіменес, 60)

Попередження: Каземіро, Філіпе Луїс - Альварес, Еррера, Сальседо, Гуардадо

Бразилія - Мексика: ключові моменти матчу.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі