Бразилець Тейшейра з "Шахтаря" хоче змінити клуб взимку

Поділитися
Бразилець Тейшейра з "Шахтаря" хоче змінити клуб взимку Тейшейра мріє про чемпіонат Англії © ФК Шахтер
Кращий бомбардир донецької команди зізнався журналістам, що готовий покинути команду Мірчі Луческу найближчим часом.

Півзахисник, який поки так і не отримав виклик в збірну Бразилії, сподівається змінити команду через низький рівень чемпіонату України на думку бразильських і європейських експертів та тренерів, про що він заявив в інтерв'ю GloboEsporte.

"Коли Коста і Адріано покинули нас, Мірча Луческу попросив мене залишитися. Я послухався і залишився. Але в клубі знають про моє бажання піти. Думаю, "Шахтар" буде сприяти трансферу, адже це вигідно клубу. Президент сказав, що не продав мене тільки через Адріано та Косту.

Зараз у мене теж є пропозиції. Я був дуже радий дізнатися, що в мені зацікавлений "Челсі". Важливо відчувати таку конкуренцію, як в Прем'єр-лізі. Було б чудово, якби мені вдалося перебратися до Англії вже в січні. Дуже хочеться отримати для себе новий виклик.

Я читав багато відгуків про свою гру і результативність, але піддається сумніву рівень чемпіонату України. Так, за ним не дуже стежать в Бразилії і Європі. На батьківщині спостерігають лише за моєю грою в Лізі чемпіонів. Але це неправильно, коли кажуть, що в такому чемпіонаті 16 м'ячів може забити і сліпий.

У нас дійсно бувають дуже складні матчі, а рівень першості не такий слабкий, як кажуть. Я хочу продовжувати грати на такому ж рівні, продовжувати забивати м'ячі, і знаю, що Дунга мене обов'язково помітить".

Зараз Тейшейра лідирує в списку бомбардирів української Прем'єр-ліги, записавши на свій рахунок 16 точних ударів.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі