Бразилець Ежидіу залишив "Дніпро" не через затримки зарплати - агент

Поділитися
Бразилець Ежидіу залишив "Дніпро" не через затримки зарплати - агент Эжидиу зіграв за "Дніпро" менше 10 матчів і повернувся на батьківщину © football.ua
Бразильський захисник провів у "Дніпрі" два місяці, зігравши в декількох матчах Ліги Європи і чемпіонату України. А в кінці березня несподівано опинився в розташуванні "Палмейраса".

Бразильський захисник Ежидіу, який в кінці березня залишив розташування "Дніпра" нібито через затримку по зарплаті, підписав контракт з бразильським "Палмейрасом" і, судячи з усього, без якихось проблем продовжить виступи в місцевому чемпіонаті.

Незважаючи на те, що "Дніпро" заплатив за його трансфер "Крузейру" 2,5 мільйона євро, і бразилець підписав з українською командою тривалий контракт, він відмовився від виступів в українському чемпіонаті. І не з причини фінансових проблем, як заявляли його менеджери. Український агент Дмитро Селюк вважає, що Ежидіу просто не сподобалося виступати далеко від батьківщини.

"Не думаю, що тут справа в грошах. На мій погляд, питання заборгованості можна було б вирішити шляхом переговорів з керівництвом. Схоже більше на те, що бразилець скучив за батьківщиною", - цитує Селюка "Український футбол".

Читайте також: Луческу розповів правду про бразильських легіонерів у "Шахтарі"


"Це - загальна проблема латиноамериканських футболістів, з якими особисто я намагаюся не мати справ. Вони люблять компанію, жарти, весело проводити час. А коли цього немає, починають нудьгувати, тужити за батьківщиною і шукати якісь приводи, щоб змотатися додому. Скільки намучилися з бразильцями в "Динамо"! У "Дніпрі" можна згадати Джуліану, який довгий час виривався додому і, нарешті, кинув клуб перед стартом у кваліфікації Ліги Чемпіонів. Професійне ставлення до своїх обов'язків показав хіба що Едмар, але його вже й бразильцем назвати складно, настільки він освоївся в Україні", - вважає футбольний фахівець.

Примітно, що в "Дніпрі" досі не прокоментували ситуацію, і судячи з усього, сторони зуміли-таки розлучитися за взаємною згодою. За це припущення говорить і той факт, що більше ніхто з іноземних футболістів дніпропетровської команди не поскаржився на затримки зарплати, а воротар Денис Бойко заявив прямо: гравці отримують зарплату вчасно.

16 і 23 квітня "Дніпро" зіграє з бельгійським Брюгге 1/4 фіналу Ліги Європи. Перший матч відбудеться на виїзді, другий дніпряни проведуть в Києві на НСК "Олімпійський". Закрити проблемну позицію лівого захисника, на якій грав Ежидіу, буде складним завданням для головного тренера Мирона Маркевича.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі