Бразильці "Шахтаря" дебютували за національну збірну

Поділитися
Бразильці "Шахтаря" дебютували за національну збірну Луїс Адріану (в центрі) дебютував за збірну Бразилії
Збірна Бразилії у товариському матчі не залишила шансів Туреччини. Як завжди на перших ролях в "селесао" був нападник "Барселони" Неймар.

Довгоочікуваний дебют лідерів донецького "Шахтаря" у збірній Бразилії відбувся у товариському матчі проти Туреччини в Стамбулі. Бразильці здолали суперника 4:0, а на поле в футболках "селесао" вийшли Луїс Адріану, Дуглас Коста і Фред.

Незважаючи на розгром суперника "гірникам" не вдалося відзначитися у воротах турків, проте вже через кілька днів вони намагатимуться вразити тренерський штаб бразильців на чолі з Дунгою ще один спаринг з Австрією, який відбудеться у Відні 18 листопада.

Основною дійовою особою на полі був нападник "Барселони" Неймар, який відзначився дублем. Втім і Адріану відзначився на 24-й хвилині за рахунку 1:0 він змусив помилитися Кайя Семіха, який зрізав м'яч у свої ворота.

Примітно, що крім діючих гравців "Шахтаря" в поєдинку взяв участь і екс-"гірники" Вілліан і Фернандінью.

Стамбул (Туреччина)

Товариський матч

Туреччина - Бразилія - 0:4 (0:3)

Голи: Неймар, 20 (0:1). Семіх Кайя, 24 - в свої ворота (0:2). Вілліан, 43 (0:3). Неймар, 60 (0:4).

Турция: Волкан Демірель (Волкан Бабаджан, 46), Білал Kysa (Сельчук Інан, 46), Семіх Кайя, Бекір Іртегюн, Ісмаїл Кейбаши, Озан Туфан, Хаміт Алтинтоп (Джанер Еркін, 46), Мехмет Топал (Тарык Чамдал, 78), Арда Туран, Умут Булут (Алпер Потук, 85), Мевлют Ердінч (Волкан Шен, 46).

Бразилія: Диегу Алвес, Данилу, Міранда, Давид Луїз, Філіпе Луїс, Оскар (Коутинью, 73), Луїз Густаву (Фред, 85), Фернандіньйо (Касемиру, 73), Вілліан (Дуглас Коста, 77), Неймар, Луїз Адріану (Роберту Фирмину, 73).

Попередження: Джанер Еркін, 67.

Суддя: Ірматов (Узбекистан).

12 листопада. Стамбул. Стадіон "Ататюрк".

Нагадаємо, що Луїс Адріану є найкращим бомбардиром Ліги Чемпіонів 2014/15 - на його рахунку 9 голів у чотирьох матчах.

5 листопада в матчі 4-го туру Ліги Чемпіонів проти БАТЕ "Шахтар" здобув розгромну перемогу 5:0, а Луїс Адріану побив рекорд Сергія Реброва, якому належало бомбардирське досягнення українських команд. Бразилець на один гол перевершив динамівця - на його рахунку 32 точних удари.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі