"Брага" - "Шахтар": Луческу чекає на складну гру у Львові

Поділитися
"Брага" - "Шахтар": Луческу чекає на складну гру у Львові Луческу назвав поєдинок "видовищним" © ФК Шахтер
Головний тренер "гірників" прокоментував виїзну перемогу і знову назвав "Арену Львів" нейтральним полем.

Головний тренер "Шахтаря" Мірча Луческу прокоментував перемогу над "Брагою", яка значно покращила шанси "гірників" на вихід у півфінал Ліги Європи.

"Видовищний поєдинок двох гідних суперників. У першому таймі ми добре організували оборону. За великим рахунком "Брага" нічого не створила, за винятком одного удару в бік воріт. Ми ж в кінці першого тайму використали можливість після кутового і забили.

Знали, що граємо проти технічного, агресивного колективу. Спробували не давати їм вільних зон для побудови атак. Зі свого боку у другому таймі використовували швидкі атаки і контратаки, це могло призвести до більш великого рахунку. "Брага" - хороша команда, і я думаю, що у Львові на нас чекає складна гра. Спробуємо дуже якісно підготуватися до другого матчу і пройти далі в Лізі Європи", - підкреслив Луческу.

При цьому румунський тренер знову назвав поле "Арени Львів" нейтральним: "Ми не можемо відчувати себе розслаблено. Попереду у нас дуже важкий поєдинок. Ми в принципі граємо вдома, але на нейтральному полі - це не наш рідний дім".

Нагадаємо, "Шахтар" виграв завдяки голам Ракицького і Феррейри. Наприкінці зустрічі "гірники" пропустили один м'яч, але все одно відвезли з Португалії перемогу.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі