Бойко був представлений в якості гравця "Малаги" і вже приступив до тренувань

Поділитися
Бойко був представлений в якості гравця "Малаги" і вже приступив до тренувань Бойко буде грати під №13 © malagacf.com
Голкіпер заявив, що хотів би залишитися в чемпіонаті Іспанії надовго.

"Малага" провела презентацію українського голкіпера Дениса Бойка, який на правах оренди переїхав в Іспанію з "Бешикташа".

"Я дуже радий бути частиною "Малаги". Сподіваюся, у мене все складеться в цьому клубі і мною також будуть задоволені. Постараюся показати свої найкращі якості і буду робити все, щоб допомогти моїй новій команді.

Я хочу залишитися грати в Іспанії. Прімера, на мій погляд, найкраща ліга у світі, і я дуже хочу тут грати. Коли я був маленьким, я завжди мріяв про те, що коли-небудь зможу грати в Іспанії. Це правда. Сподіваюся, я зможу показати свій рівень і залишитися тут на багато років", - зазначив Бойко.

"Я працював разом з Хуанде Ромосом. Я знаю його дуже добре. Він теж добре знає мій рівень. Вважаю, це дуже важливо. Такі моменти повинні допомогти мені швидше адаптуватися", - також сказав воротар.

Бойко гратиме в новій команді під №13. Голкіпер вже приступив до тренувань.

Нагадаємо, минулої зими Бойко перейшов з "Дніпра" в "Бешикташ", але стати основним у турецькому клубі не зумів. У весняній частині сезону українець провів за "Бешикташ" лише 5 матчів. При цьому Бойко став чемпіоном Туреччини.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі