Бос "Наполі" дав рекомендацію Бенітесу для роботи в "Реалі"

Поділитися
Бос "Наполі" дав рекомендацію Бенітесу для роботи в "Реалі" Бенітес і Лаурентіс розлучаються в хороших відносинах © Marca
Поразку від "Дніпра", невиразна гра в ряді матчі в заключному відрізку чемпіонату Серії А змусили керівництво "Наполі" внести корективи до складу тренерського штабу.

Рафаель Бенітес оголосив про те, що матч заключного туру чемпіонату Італії проти "Лаціо" стане для нього останнім у ранзі головного тренера "Наполі".

Іспанський фахівець пропрацював з неаполітанцями два сезони і міг продовжити співпрацю після підписання нового контракту, однак у підсумку, не впоравшись з поставленими турнірними завданнями, прийняв рішення залишити клуб.

"Я хотів би подякувати президента клубу і вболівальників, тому що після двох років я закінчую свій шлях у Неаполі, – наводить Football Italia слова Бенітеса.

"В неділю нас чекає дуже важливий матч, і я хочу завершити свою роботу тут перемогою. Сумно йти з клубу, в якому тобі завжди добре ставилися", - додав Бенітес.

Як повідомляє Marca, на прес-конференції, де Бенітес оголосив про своє рішення, не рекомендували ставити питання щодо майбутнього іспанського фахівця. Втім, президент "Наполі" Ауреліо де Лаурентіс сам торкнувся забороненої теми. Бос неаполітанців натякнув, що його колега Флорентіно Перес з "Реала" міг би вчинити мудро, якби зробив пропозицію Бенітесу очолити "Королівський клуб".

"якби я говорив з Флорентиной, то підтримав би його намір призначити на пост головного тренера Бенітеса. Він - чудовий фахівець, і для нашої команди - велика честь, що в ньому зацікавлені в "Реалі", - зазначив де Лаурентіс.

Нагадаємо, що раніше з поста головного тренера "Реала" був звільнений італійський фахівець Карло Анчелотті. Він, як і Бенітес, провів на своїй роботі два сезони. Бенітес вважається одним з найбільш ймовірних наступників Анчелотті.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі