Бос "Чорноморця" з оптимізмом оцінює майбутнє команди

Відео
Поділитися
Бос "Чорноморця" з оптимізмом оцінює майбутнє команди У "Чорноморці" хочуть заробляти на оренді одеського клубного стадіону © http://photo-odessa.com/
Леонід Клімов хоет орієнтуватися на бізнес-модель футбольних клубів з Угорщини і Чехії.

Масовий відхід майстровитих футболістів і досвідченого головного тренера Романа Григорчука не дозволив "Чорноморцю" у другому колі чемпіонату Прем'єр-ліги України претендувати на високі місця. Ставка на молодь дозволила команді здобути всього кілька очок у матчах весняної частини першості, а навколо клубу почали ходити не найоптимістичніші чутки.

Втім, президент одеситів Леонід Климов в одному з рідкісних інтерв'ю розповів, що в майбутньому його команда буде рости.

"Ми дійсно значно омолодили склад, а зарплатна відомість стала набагато легше для власника клубу і його союзників. Ідеально, якщо б ми знайшли механізм, щоб клуби самостійно заробляли і стільки ж витрачали. Це класичний фейр-плей. У нас непогана матеріально-технічна база, непогані можливості для заробітку інфраструктурні", - зазначив Клімов в інтерв'ю каналу 2+2.

В рамках 25-го туру чемпіонату Прем'єр-ліги "Чорноморець" на виїзді програв "Ворсклі" 0:2. Завершать сезон одесити зустріччю з "Металістом", яка швидше за все відбудеться в Києві.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі