"Боруссія" не має офіційних пропозицій по трансферу Ярмоленка

Поділитися
"Боруссія" не має офіційних пропозицій по трансферу Ярмоленка Ярмоленко став гравцем "Боруссії" минулого літа © twitter.com/bvb
Українець залишиться в Дортмунді.

Спортивний директор "Боруссії" Дортмунд Мікаель Цорк прокоментував останні чутки, які пов'язують півзахисника "джмелів" Андрія Ярмоленка з переходом в інший клуб. Німецький функціонер заявив про те, що у дортмундської команди за літнє трансферне вікно не надійшло жодної пропозиції про трансфер українського футболіста в будь-який інший європейський клуб.

"На даний момент у нас немає жодної пропозиції по трансферу Андрія Ярмоленка, яке можна було б обговорювати", – заявив Цорк.

Раніше з'явилася інформація про те, що на півзахисника збірної України претендує турецький "Фенербахче" і англійський "Тоттенхем".

Нагадаємо, Ярмоленко перейшов у дортмундський клуб минулого літа з "Динамо" за 25 мільйонів євро.

Через травму сухожилля український хавбек пропустив близько трьох місяців. У поточному сезоні 28-річний екс-капітан "Динамо" провів 26 матчів, забив 6 голів і зробив 6 асистів.

Після зміни тренера в клубі повідомлялося про те, що Ярмоленко потрапив в групу гравців, на яких дортмундці розраховують, як мінімум, в наступному сезоні. Також в цей список потрапили Аканджи, Бюркі, Дауд, Гомес, Кагава, Філіп, Пишчек, Пулішич, Ройс, Сократіс і Топрак.

Залишити клуб влітку можуть Кастро, Дурм, Гетце, Геррейру, Ісак, Роде, Загаду, Сахін, Санчо, Шмельцер, Шюррле, Толян і Вайгль.

Раніше повідомлялося про те, що Ярмоленко ні за кого не буде вболівати на ЧС-2018 в Росії.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі