Борг "Металіста" складає більше 25 мільйонів доларів

Поділитися
Борг "Металіста" складає більше 25 мільйонів доларів Генінсон назвав приблизну заборгованість "Металіста" © XSport.ua
Стан клубу навряд чи дозволить команді стартувати в наступному сезоні.

Президент української Прем'єр-ліги Володимир Генінсон назвав приблизну суму заборгованості харківського "Металіста", який продовжує залишатися одним з найбільш проблемних клубів чемпіонату.

"У "Металіста" більше 25 млн доларів боргів. Таке відчуття, що душа болить за команду тільки в Олександра Бойцана. Він постійно на зв'язку, намагається вирішити проблеми, шукає вихід із ситуації. Але без активних дій власника команди, виправити становище навряд чи можливо", - сказав Генінсон в ефірі телеканалу "Футбол 1".

Також чиновник додав, що в наступному сезоні у клубу більше шансів знятися з усіх турнірів, ніж в результаті у них стартувати.

Раніше колишній власник "Металіста" Олександр Ярославський сказав, що замислюється про те, щоб повернути собі клуб, але спочатку має намір "насолодитися крахом" активу, який він продав олігархові Сергію Курченку в грудні 2012 року.

Читайте також: Ярославський заявив, що "замислюється про "Металіст"

Нагадаємо, у поточному чемпіонаті Прем'єр-ліги "Металіст" займає десяте місце. Команда Севідова в 21-му турі автоматично отримала три очки за матч із запорізьким "Металургом", який не відбувся через зняття з чемпіонату команди з Запоріжжя.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі