Боксерський поєдинок Міккі Рурка в Москві виявився фейком - ЗМІ

Поділитися
Боксерський поєдинок Міккі Рурка в Москві виявився фейком - ЗМІ Міккі Рурк в 62 роки ризикнув вийти на боксерський ринг © tacopshq.com
Американський актор полюбив Росію і Володимира Путіна, ставши в один ряд з "новим російським" Жераром Депардьє. Однак те, що відбулося кілька днів тому в Москві, явно дало фору американцеві в заочній боротьбі з французом.

Англійська преса розвінчала міф про супергероя Міккі Рурка, який ще кілька років тому робив спробу повернути колишню славу в Голлівуді, але поступово перетворився на об'єкт для глузувань.

Daily Mail повідомила про те, що бій 62-річного Рурка з 29-річним співвітчизником Елліот Сеймуром 29 листопада в Москві, був договірним - його результат був вирішений наперед. При цьому англійський таблоїд підкріплює своє повідомлення не тільки припущеннями, але і реальними фактами, посилаючись на джерела в США.

Один із них стверджує, що суперник Рурка - не має постійного місця проживання з-за проблем з фінансами, але при цьому іноді тренується в одному із спортзалів Лос-Анджелесі, де також тренувався і актор. За домовленістю, Сеймур повинен був впасти у 4-му раунді, але насправді, все завершилося набагато раніше - Рурк відправив у нокаут опонента у 2-й трихвилинці.

"Люди Рурка знали Сеймура, про те, що він живе на вулиці. Тому він був ідеальною кандидатурою для бою", - пише видання.

У Росії вже відреагували на звинувачення іноземних ЗМІ: промоутер Андрій Рябинский, який виставив рекордний кон матчу Кличко - Повєткін в жовтні 2013 року, зазначив, що Рурк вибирав собі суперника самостійно. Росіяни лише перевірили, наскільки реальним є опонент.

Додамо, що в рамках боксерського вечора відбулося, як було задумано організаторами, тріумфальне повернення Рурка у великий бокс - відомо, що американець в один з етапів свого життя заробляв боксерськими поєдинками. Однак то було в далекі 80-е. Втім, цілком імовірно, що Рурк просто став черговий пішаком у міжнародній частини кремлівської пропаганди, виконуючи роль такого придворного блазня. Так, як це робить французький актор Жерар Депардьє.

Спочатку Рурк навідувався до Москви на прем'єру свого недавнього фільму "Рестлер", то просто так. В один з недавніх приїздів американець одягнув футболку із зображенням Володимира Путіна.

62-річний Рурк вийшов у ринг проти вдвічі молодшого Сеймура, на рахунку якого було 10 професійних боїв, у 9 з яких він програвав. Проте все повинно було бути як в справжньому боксі - зважування, на якій обидва боксери трохи вийшли за межі 81 кг, прес-конференція, фотосесія, статистика. Однак з боєм не склалося: якщо сприймати його в світлі спорту, то він виглядав смішним.

Читайте також: Боксер-рекордсмен Мейвезер може заробити 100 мільйонів за бій з Пак'яо

Як стверджує автор статті Daily Mail, Рурк в даний час мало схожий на боксера.

"Його удари настільки повільні, що навіть дитина міг би ухилитися від них. Та й взагалі, більшу частину матчу боксери і не намагалися йти в атаку, а просто били один одного по рукавичках", - вважає один з фахівців, з яким спілкувався журналіст.

"Думаю, цей бій був організований в жарт, нехай в Росії і його сприймали всерйоз. Рурку просто необхідно хоч якось і десь відчувати себе потрібним, що називається залишатися на плаву", - припускає джерело.

Втім, Рурк сам же і розкрив всю загадку свого "славного повернення у великий спорт. За його словами, він збирається в 2015 році провести ще один бій, і місцем, де відбудеться ще один "поєдинок" стане, природно, Росія.

"Я не буду більше ніде битися, крім Росії, тому що вони тут цінують мене, мені дуже подобаються люди тут. Це не останній бій, я тренуюся з російськими хлопцями, і ми як брати", - заявив Рурк в інтерв'ю російським медіа.

Звісно, все це виражається в конкретних грошових сумах, адже не секрет, що Рурк вже давно испытавает фінансові проблеми - через досить специфічного способу життя.

Як би там не було, але Рурк розуміє, що на батьківщині його вчинок навряд чи буде оцінений по-справжньому, і швидше за все, над його боєм справжні шанувальники боксу просто посміються. І вік тут не причому. Досить згадати Бернарда Гопкінса, який 49 років володів двома поясами чемпіона світу в напівважкій вазі.

Читайте також: Росіяни впевнені, що Володимир Кличко погодиться на реванш з Повєткіним через два роки

23 листопада в Макао український боксер Василь Ломаченко травмував руку, але успішно пройшов перший захист титулу WBO.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі