Боксерка Боруца визнана найкращою спортсменкою червня в Україні

Поділитися
Боксерка Боруца визнана найкращою спортсменкою червня в Україні Боруца стала першою українською боксеркою, яка отримала нагороду найкращого спортсмена місяця © НОК України
Українка вдало виступила на континентальній першості.

Українська боксерка Марія Боруца визнана найкращою спортсменкою червня за версією НОК України. Боруца стала першою дівчиною-боксером, яка удостоїлася цієї нагороди.

У червні українка виграла "срібло" на континентальній першості в Софії у ваговій категорії 75 кг і здобула путівку на Європейські ігри-2019.

Зазначимо, що найкращими тренерами червня стали наставники української спортсменки – Андрій і Анатолій Чумакови.

Нагороду їм вручив особисто голова НОК України Сергій Бубка:

"Приємно, що наші дівчата не залишаються в тіні хлопців і голосно заявляють про себе на міжнародній боксерській арені. До речі, в програмі Олімпійських ігор в Токіо 2020 кількість жіночих вагових категорій збільшено з 3 до 5. Вірю, що нашим дівчатам, зокрема Марії, вдасться вдало подолати шлях до олімпійського Токіо і здійснити свої заповітні мрії", - сказав під час нагородження Сергій Бубка.

"Зізнаюся, що навіть уявити не могла, що коли-небудь буду отримувати подібну нагороду з рук такої легендарної людини, як Сергій Бубка. За вашими здобутками та звершеннями я стежила в дитинстві, і саме ви стали прикладом і відмінною мотивацією в моїй кар'єрі", - повідомила сама Боруца.

Нагадаємо, найкращою спортсменкою травня в Україні була визнана каратистка Анжеліка Терлюга.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі