Боксер, який першим нокаутував Майка Тайсона, назвав єдиного конкурента Кличка

Поділитися
Боксер, який першим нокаутував Майка Тайсона, назвав єдиного конкурента Кличка У 2007-му Володимир Кличко здобув перемогу над Реєм Остіном нокаутом © hbo.com
Джеймс "Бастер" Даглас, що здобув чудову перемогу над великим і жахливим Майком Тайсоном у 1990 році, вважає, що сучасним американським боксерам не вистачає жорсткості, щоб побити Володимира Кличка.

Американський боксер Джеймс Даглас, який на початку 1990-х став абсолютним чемпіоном світу у суперважкій вазі, вважає, що єдиним конкурентом Володимира Кличка за останні роки був Рей Остін, якого українець нокаутував у другому раунді у 2007 році.

На думку бійця, який завдав великому і жахливому Майку Тайсону одну з найбільш відчутних поразок у кар'єрі, кращі часи американського боксу в суперважкій дивізіоні залишилися позаду, а нинішнім співвітчизникам і колегам з боксерського цеху не вистачає жорсткості.

"Я не знаю, що сталося. Бокс називається боксом, тому що в ньому треба боксувати. А для цього потрібна жорсткість. Треба вміти контролювати тиск, який рве тебе на шматки. Зараз, таке відчуття, що з цим у змозі впоратися тільки мексиканці", - вважає Даглас.

"Рей Остін за своїмм здібностямм міг побити Кличка. Але я дивився перед боєм у кут. Там панувала атмосфера корабельної аварії. Вийшли, як на розстріл", - зазначив екс-чемпіон.

При цьому американець вважає, що брати Клички вміло поєднують бізнес і свою спортивну кар'єру.

"Не даремно у них своя промоутерська компанія. Вони розумні, судячи з усього, хлопці", - припустив Джеймс Даглас.

Нагадаємо, Володимир Кличко заявив про бажання поборотися за вакантний титул чемпіона світу за версією WBC, який звільнився після відходу зі спорту його брата. Найближчим часом володар титулу буде оскаржений у зустрічі канадця Бермейна Стіверна і американця Кріса Арреоли.

У разі зустрічі з переможцем матчу, Кличко спробує об'єднати п'ять чемпіонських поясів за всіма провідними версіями. !zn

Читайте також:

Суперником Кличка стане австралійський Майк Тайсон, який здолав непереможного росіянина

Леннокс Льюїс підтримав Кличка в бажанні стати абсолютним чемпіоном світу

Боксер Хитров у другому матчі на профірингу зустрінеться з американцем

Дворазовий олімпійський чемпіон кинув виклик Василю Ломаченку

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі