Боксер Хитров підписав контракт із промоутерською фірмою Майка Тайсона

Поділитися
Боксер Хитров підписав контракт із промоутерською фірмою Майка Тайсона © Boxingscene
Чемпіон світу-2011, незаслужено засуджений на Олімпіаді-2012 і чемпіонаті Європи-2013, продовжить професійну кар'єру під керівництвом одіозного і знаменитого Майка Тайсона.

Український боксер-професіонал Євген Хитров, який за свою коротку кар'єру у США встиг провести 4 переможних матчі, підписав контракт із промоутерською фірмою легендарного Майка Тайсона Iron Mike.

На думку виконавчого директора Iron Mike Productions Геррі Джонаса, Хитров - агресивний боєць, стиль якого добре відповідає філософії компанії.

"Я дивився кілька поєдинків Хитрова у "профі". І цей хлопець мене вразив. Тому ми задоволені, що вдалося підписати контракт з цим яскравим і агресивним боксером. Євген - агресивний боксер, панчер, тобто боєць того стилю, з якими ми любимо працювати", - сказав Джонас.

Нагадаємо, що свої попередні бої, в яких було зафіксовано перемоги нокаутом, Хитров проводив під починанням промоутерської фірми Дмитра Саліти "Зірка Давида".

25-річний Хитров зараз живе і тренується під керівництвом Гері Старка Нью-Йорку. Наступний бій, вже під маркою промоутерської компанії Майка Тайсона, проведе 6 червня проти Кріса Четмена (12-3-1, 5 КО) у Вероні.

Між тим, ще один український боксер, який показав непогані результати в любительській кар'єрі, перейшов у профі. Досвідчений Сергій Дерев'янченко, який виступає саме в категорії Хитрова, підписав трирічний контракт із Fight Promotions inc. і Dibella Entertainment.

В останні роки Дерев'янченко не виступав у збірній України через конфлікт з чинним керівництвом Федерації боксу: боксер-середньоваговик на правах легіонера бився за різні команди у Світовій серії боксу, а в 2013 році став переможцем змагань разом з "Астана Арланз", які у фіналі здолали "Українських Отаманів". У своїй зустрічі Дерев'янченко не залишив шансів Євгену Барабанову. !zn

Читайте також:

Олександр Гвоздик успішно дебютував на професійному рингу (ВІДЕО)

Кличко не хоче зустрічатися з болгарином Пулєвим через його фінансові запити

Переможений Російський Витязь знову згадав про реванш з Кличком

Кличко має намір завоювати колишній титул старшого брата найближчим часом

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі