"Бог прийшов за чемпіоном": зірки боксу висловили співчуття у зв'язку зі смертю Мохаммеда Алі

Поділитися
"Бог прийшов за чемпіоном": зірки боксу висловили співчуття у зв'язку зі смертю Мохаммеда Алі Кличко назвав Алі "найвеличнішим у всі часи" © facebook.com/KlitschkoOfficial
Володимир Кличко, Майк Тайсон, Флойд Мейвезер і інші сказали теплі слова про великого боксера.

Зірки боксу висловили свої співчуття у зв'язку зі смертю легендарного Мохаммеда Алі, який помер 3 червня на 75-му році життя.

Володимир Кличко: "Спочивай з миром, найвеличніший у всі часи. Це була людина сильного характеру, віри, гідності та професіоналізму. Ти і далі будеш надихати нас на те, щоб робити цей світ краще".

Майк Тайсон: "Бог прийшов за своїм чемпіоном. Великий протягом довгого часу".

Джордж Форман: "Алі, Фрейзер, Форман - ми були єдиним цілим. Разом з Алі померла величезна частина мене самого".

Оскар де ла Хойя: "Мохаммед Алі - це легенда і один з найбільш прославлених атлетів в історії спорту, який відкрив золоту еру боксу. Він проклав шлях для багатьох боксерів, включаючи мене, піднявши бокс на той рівень, на якому його дивляться в мільйонах будинків по всьому світу. Алі володів безперечним талантом, але також робив бокс цікавішим. В рингу він був безстрашним і бився проти найбільш грізних опонентів. Це приклад відваги - він ніколи не шукав легких шляхів".

Менні Пакьяо: "Ми втратили гіганта. Бокс отримав найкраще з таланту Мохаммеда Алі, але навіть і близько не так, як світ отримва найкраще з його людяності. Наші серця і молитви - з сім'єю Алі".

Дон Кінг: "Це дуже сумний день. Алі був моїм другом. Він ніколи не помре. Як і дух Мартіна Лютера Кінга, його дух завжди буде жити. Він боровся за мир".

Флойд Мейвезер: "Важко описати словами все те, що Мохаммед Алі зробив для боксу та спорту в цілому. Він один із тих, хто побудував для мене той шлях, який сьогодні привів мене туди, де я є. Ми втратили легенду, героя і велику людину".

Читайте також: Віталій Кличко коронував легенду боксу Мохаммеда Алі

Додамо, що легенда боксу Алі буде похований у своєму рідному Луїсвіллі (штат Кентуккі, США).

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі