Блохіна повністю влаштувала гра "Динамо", що не забив жодного голу у двох матчах ЛЄ

Поділитися
Блохіна повністю влаштувала гра "Динамо", що не забив жодного голу у двох матчах ЛЄ
Незважаючи на виліт киян з розіграшу Ліги Європи, головний тренер команди випромінює оптимізм: Олег Блохін вже традиційно посилається на нереалізацію моментів.

Головний тренер "Динамо" Олег Блохін після вильоту команди з 1/16 фіналу Ліги Європи зазначив, що йому сподобалося, як діяли його підопічні у другому поєдинку з "Валенсією".

За його словами, нічийний результат 0:0, дає привід говорити про те, що у порівнянні з першим поєдинком, в якому "Динамо" програло супернику 0:2, футболісти виправили свої помилки і діяли краще.

"Ми підійшли до матчу готовими на 100 відсотків, і довели це. Поєдинок на Кіпрі зовсім не був схожим на сьогоднішній. Команда виглядала гідно. Ми ні в чому не поступалися, а якщо б забили один м'яч, то гра могла піти по-іншому", - зазначив Блохін у післяматчевому інтерв'ю.

"Була агресія. Ми пресингували "Валенсію". Так, помилки були, але, у принципі, не давали супернику нічого створити. Команда виглядала добре".

Блохін підкреслив, що все вирішилося у першому поєдинку, який було перенесено з Києва на Кіпр через політичну ситуацію в Києві. Він вважає, що якби "Динамо" грало при рідних трибунах, результат матчу був би іншим.

"На даний момент ми можемо додавати. Якщо б грали зараз чемпіонат, команда б ще додала. Чому? 94 хвилини команда пресингувала і намагалися створювати моменти, тому я думаю, вона зараз виглядає добре", - резюмував Блохін.

Нагадаємо, що у чемпіонаті Прем'єр-ліги "Динамо" йде на 3-му місці в турнірній таблиці, відстаючи від "Шахтаря" на п'ять очок. При цьому змагання в чемпіонаті було відкладено на невизначений термін. !zn

Читайте також:

Суркіс запевнив, що сам займеться ремонтом площі перед стадіоном і пам'ятника Лобановському

За фізпідготовку в "Динамо" знову візьметься іноземець

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі