Блохін назвав претендентів на «Золотий м'яч»

Поділитися
Володар «Золотого м'яча» 1975 року головний тренер збірної України Олег Блохін назвав трійку кращих футболістів світу, які, на його думку, гідні стати «Гравцями року ФІФА».

О.Блохін голосував за представників іспанської Прімери - Мессі та Хаві з «Барселони» і Кріштіану Роналду з «Реала». Варто зазначити, що ця трійця, за неофіційними даними, і лідирує в опитуванні.

Нагадаємо, з 2010 року нагороди «Золотий м'яч» за версією France Football і «Гравець року ФІФА» були об'єднані. Кращий футболіст тепер отримує нову нагороду - «Золотий м'яч ФІФА». Першим володарем нового призу став Ліонель Мессі. Якщо аргентинець переможе в опитуванні і цього року, то він назбирає колекцію з трьох «Золотих м'ячів». Таким чином він повторить успіх нинішнього президента УЄФА Мішеля Платіні, якого визнавали кращим тричі поспіль у 1983, 1984 і 1985 роках.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі