Блохін готовий очолити збірну України

Поділитися
© Лідія Новохатько
Колишній тренер збірної України Олег Блохін готовий повернутися до національної команди, якщо така пропозиція надійде.

«Не думаю, що я опинився б випадковою людиною у збірній», - зазначив Блохін.

При цьому він зазначив, що незалежно від того, хто очолить команду на постійній основі, «чим раніше це станеться, тим буде краще для збірної».

Коментуючи ідею запрошення до збірної італійського фахівця Марчелло Ліппі, Блохін заявив, що в Україні у нас достатньо своїх тренерів, які можуть впоратися з цією місією.

«Нічого не маю проти Ліппі, поважаю його як видатного фахівця, але якщо він буде керувати збірною наїздами з Італії - навряд чи це прийнятний варіант. Футболісти з'їжджаються до збірної лише кілька разів на рік, і саме тому вони зобов'язані бути постійно на очах у тренера національної команди - у матчах чемпіонату, єврокубків. Тренер збірної повинен бути занурений у футбол країни, де працює», - зазначив він.

Нагадаємо, під керівництвом Блохіна збірна України досягла найбільшого успіху в своїй історії - вийшла до 1/4 фіналу чемпіонату світу 2006 року.

У свою чергу, 4 лютого президент Прем'єр-ліги Віталій Данілов звернувся до президента Федерації футболу України Григорія Суркіса з проханням якомога швидше скликати виконком ФФУ та затвердити кандидатуру головного тренера збірної України.

За матеріалами Спорт-экспресс в Украине

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі