Блохін вважає, що "Динамо" необхідне посилення

Поділитися
Блохін вважає, що "Динамо" необхідне посилення Блохін прораховує варіанти посилення
На відкритому тренуванні динамівської команди Олег Блохін проаналізував поразку від "Металіста" і розповів про найближче майбутнє "біло-синіх".

Головний тренер "Динамо" Олег Блохін вважає, що його команді слід шукати підсилення у міжсезоння. Щоправда, поки що Олег Володимирович не уточнював, на які позиції будуть купуватися гравці, а також, хто незабаром покине команду.

"Команду потрібно підсилювати, це для мене очевидно. З деякими гравцями розлучимося, кілька позицій посилимо. Але зараз нічого конкретного говорити не буду. А те, що пишуть в інтернеті, не відповідає дійсності", - заявив Блохін.

Нагадаємо, що навесні зарубіжні ЗМІ видавали повідомлення щодо можливих придбань "Динамо". Так, повідомлялося про інтерес динамівців до польського хавбека Людовика Обраняка, а також молодого іспанського нападника Крістіана Тельо.

Втім, незважаючи на відмову Блохіна називати конкретні прізвища, фахівець зазначив, що хотів би бачити у своєму колективі людей у розквіті футбольних років.

"У нас молодий колектив, вважаю, нам потрібні футболісти 27-28 років, які вже досвідчені, можуть дати аритмію у грі".

Також Блохін проаналізував нещодавню невдачу "Динамо" у зустрічі з "Металістом", коли кияни втратили другу сходинку турнірної таблиці.

"Я вважаю в таких іграх не можна, щоб випадало три-чотири людини, повинна грати вся команда. Напевно, ще немає стабільності. Гравці, які приходять в київське Динамо, повинні розуміти, що вони повинні грати на високому рівні. Неприпустимо одну гру добре проводити, а на три випадати. Це не рівень", - вважає Олег Володимирович.

"Як такої переваги у "Металіста" в першому таймі не було, але далася взнаки наша проблема стандартних положень. Те, що ми жодного разу не вдарили по воротам до перерви - напевно, підсвідомо хотіли втримати рахунок 0:0".

Говорячи про атмосферу, що склалася всередині команди, 60-річний фахівець налаштований оптимістично, навіть незважаючи на поразку і складну ситуацію в чемпіонаті.

"Ситуація хороша, але трохи пригноблена, тому що хлопці задоволені. Всі працюють добре, жодних претензій ні до кого у мене немає. Як би далі не складався чемпіонат, нам треба зіграти ці три матчі найкращим чином, треба налаштовувати команду. Ми орієнтуємося тільки на себе, очки підрахуємо на фініші".

"Я працюю у "Динамо" всього 65 днів. Ви хочете, щоб я за два місяці створив команду? Я не фантазер. Треба працювати step by step. Іноді треба зробити крок назад, щоб потім просунутися на два вперед. У великих команд - "Мілана", "Аякса", "Реала" - завжди наступав період, коли треба було перелаштовуватися, по-новому створювати колектив. На жаль, цей процес болючий і для тренера, і для гравців і, особливо, для вболівальників", - резюмував Олег Володимирович.

Нагадаємо, що найближчий матч чемпіонату Прем'єр-ліги України динамівці проведуть 11 травня проти маріупольського "Іллічівця". Початок поєдинку о 19:30. !zn

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі