Блохін встановив новий антирекорд з "Динамо"

Поділитися
Блохін встановив новий антирекорд з "Динамо" Блохін встановив ще один антирекорд © football.ua
Головний тренер київського клубу знову вписав в своє ім'я в статистичний реєстр українських чемпіонатів - і знову цей запис - зі знаком "мінус".

У матчі 15-го туру Прем'єр-ліги України "Динамо" на виїзді програло "Зорі" 0:2, не тільки втративши важливі три очки у боротьбі за п'єдестал пошани, але і в черговий раз "підставивши" свого наставника Олега Блохіна.

На посаді головного тренера "Динамо", найкращий футболіст Європи 1975 програв з різницею в два м'ячі вже вчетверте ("Шахтар", "Металіст" - 1:3, "Металіст" - 0:2 і "Зоря" - 0:2), що стало ще одним антирекордом. До цього це не вдавалося нікому з попередніх наставників киян, які тренували команди в період незалежності.

Три рази у два м'ячі програвав Олексій Михайличенко, двічі - Анатолій Дем'яненко, Юрій Сьомін та Олег Лужний, а Валерій Лобановський і Валерій Газзаєв поступалися з такою різницею лише одного разу.

Нагадаємо, що під керівництвом Олега Блохіна "Динамо" також вперше в історії чемпіонатів України зазнало розгромної поразки - сталося це 15-го вересня у Харкові, коли кияни отримали 0:3 від "Металіста".

ТАКОЖ: "Динамо" продовжує ставити антирекорди в чемпіонатах України

У цілому ж Олег Володимирович провів з "біло-синіми" вже 36 матчів, 21 з яких виграв, а ще п'ять завершилися внічию. Різниця м'ячів у цих матчах: 66-33 на користь "Динамо".

Наступний матч чемпіонаті Прем'єр-ліги України, в якому динамівці йдуть на 5-му місці, команда Блохіна проведе 10 листопада з "Волинню" - цей поєдинок пройде вже в рамках 2-го кола. !zn

Читайте також:

Колишній роботодавець Блохіна назвав його "людиною з манією величі"

Суркіс розповів, скільки часу він готовий дати Блохіну

Леоненко припустив, що незабаром у "Динамо" не буде "не тільки Блохіна, але і Суркіса"

Динамівські футболісти визнали, що вони - не єдиний колектив

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі