Блохін визнав свою провину у невдачі "Динамо"

Поділитися
Після нічийного результату у матчі з "Кривбасом" головний тренер "Динамо" Олег Блохін відзначив, що у локальній невдачі є і частка його провини.

Після матчу з "Кривбасом", в якому київське "Динамо" досить несподівано втратило два очки, зігравши з суперником внічию 1:1, головний тренер Олег Блохін частково взяв провину за результат і на себе.

"Звичайно, за результат відповідає тренер. Є недоробки тренерського складу в тому плані, що команда вийшла сьогодні грати в півноги - це наша провина, це треба визнати. З якої причини це сталося, будемо розбиратися. Не можу зрозуміти, чому у матчах з "Бордо" команда показує хороший футбол, а потім грає в півноги з "Кривбасом"... Очевидно - не той подразник. Повторюся, треба визнати, що ми - тренери - недопрацювали", - зазначив Олег Володимирович на післяматчевій прес-конференції.

При цьому Блохін послався також і на недостатню майстерність своїх підопічних - що примітно, про це ж говорив наставник і після виїзної поразки від "Бордо" 0:1 у Лізі Європи.

"Не повинно бути такої провальної гри після того, як в матчах з "Бордо" ми хоч і не домоглися результату, але демонстрували цілісність у своїх командних діях. А сьогодні на полі був не колектив, а набір окремих гравців. Ну і знову: у суперника один удар по воротах, і один гол, а ми не використовуємо свої очевидні моменти і не можемо завершити гру на свою користь", - обурюється Блохін.

Нагадаємо, що тренерський штаб "Динамо" провів три заміни у другому таймі, але ні молодий українець Безус, який вийшов замість Краньчара, ні швейцарський нападаючий Мехмеді і його колега аргентинець Рубен не внесли до дії команди позитивних моментів.

Втім, Блохін сподівається, що ситуацію з боротьбою за срібні медалі чемпіонату з "Металістом" і "Дніпром" ще можна виправити.

"Звичайно, неприємно, що матч закінчився з рахунком 1:1, і те, що "Дніпро" і "Металіст" пішли від нас вперед. Але є ще 11 ігор, треба боротися, треба виправляти ті помилки, які у нас є", - резюмував експерт.

Зазначимо, що в турнірній таблиці "Динамо" розташувалося на незвичному для себе четвертому місці, відстаючи від "Металіста" на одне очко, а від "Дніпра" - на три пункти. !zn

Читайте також:

Сенсація в Києві: "Динамо" не зуміло обіграти "Кривбас"

"Металіст" перемагає за допомогою Девіча, "Дніпро" громить ослаблений "Арсенал"

Блохін: При відсутності у гравців індивідуальної майстерності вигравати важко

Сабо: Українським клубам не вистачає характеру

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі