Блохін міг очолити збірну Ізраїлю

Поділитися
Блохін міг очолити збірну Ізраїлю Блохін був готовий працювати в Ізраїлі © Dynamo.kiev.ua
Колишній тренер "Динамо" готовий відновити кар'єру, але поки так і не визначився з новим місцем роботи.

Екс-тренер "Динамо" і збірної України Олег Блохін був близький до того, щоб очолити національну збірну Ізраїлю, отримавши пропозицію від місцевої федерації футболу.

Проте контракт з українським фахівцем так і не був підписаний через розбіжності у фінансовому плані, про що повідомив ізраїльський портал "Sport 5":

"Олегу Блохіну було запропоновано прийняти збірну, але він висунув астрономічні фінансові умови. У ситуації, коли федерація має великі борги, такі фінансові витрати були практично виключені".

Нагадаємо, останнім місцем роботи Блохіна було київське "Динамо", звідки тренера відправили у відставку в квітні 2014 року. При Блохіні "Динамо" не виграло жодного трофея і вперше в історії українських чемпіонатів опустилося нижче другого місця. Також Блохін встановив антирекорд поразок київського клубу в УПЛ - 12 в 44 матчах.

Читайте також: Блохін хоче відновити тренерську кар'єру

Раніше український фахівець також працював з низкою грецьких клубів, ФК "Москва" і двічі - зі збірною України, яку в 2006 році вивів в чвертьфінал чемпіонату світу.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі