Блаттер заявив, що завершив свою роботу у футболі

Поділитися
Блаттер заявив, що завершив свою роботу у футболі Блаттер очолював ФІФА з 1998 року © zimbio.com
Відсторонений президент ФІФА порівняв свою дискваліфікацію з пограбуванням банку.

Йозеф Блаттер, який був відсторонений від футбольної діяльності на 8 років, оголосив про те, що завершив свою кар'єру у футболі.

"Я завершив роботу у футболі. Я втратив віру у ФІФА 27 травня після втручання американських правоохоронних органів, коли нашу організацію стали називати мафіозною. Наше з Платіні відлучення від футболу - це нонсенс. За швейцарськими законами, щоб отримати дискваліфікацію на вісім років, потрібно вчинити вбивство або пограбувати банк.

Я провів у ФІФА 40 років. Мене не турбують розмови про минуле, оскільки воно вийшло більш успішним для мене, ніж майбутнє", - сказав 79-річний Блаттер, який очолював ФІФА з 1998 року.

Читайте також: Ще 16 чиновників ФІФА звинувачують у корупції

Нагадаємо, разом з Блаттером на 8 років був відсторонений і глава УЄФА Мішель Платіні. Чиновників покарали після розгляду справи про переведення двох мільйонів швейцарських франків з рахунку ФІФА на адресу Платіні. Раніше Блаттер і Платіні заявляли, що будуть оскаржувати свою дискваліфікацію в Спортивному арбітражному суді.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі